Benvolgudes famíles i alumnes,

La pandèmia de Coronavirus ens ha sorprès a tots/es i ara ens toca estar quinze dies a casa fent bondat. Us animo a tots/es a seguir les instruccions de les autoritats sanitàries per ajudar a contenir l’expansió del virus i poder recuperar la normalitat com més aviat millor.

Aquesta situació que estam vivint suposarà estar moltes hores i dies a casa i ens planteja un canvi de ritme de vida diària. Podem aprofitar-ho com una oportunitat de fer coses diferents. Desde l’escola vos proposam unes idees bàsiques per fer aquests dies més fàcils i entretinguts:


  • Establir horaris i rutines, organitzar una mica les activitats del dia i anticipar als infants el que farem.
  • Cooperar amb les feines de casa.
  • Jugar en família als jocs de taula que teniu a casa.
  • Cuinar junts.
  • Deixar temps perquè els infants puguin desenvolupar joc lliure.
  • Limitar les hores de TV i altres pantalles (mòbil, ipad, videojocs…)
  • Ser comprensius amb les necessitats de moviment dels infants i el malestar que els pot generar estar tot el dia a casa. Podem realitzar alguna activitat que impliqui moviment que es pugui realitzar a dins de casa. ( balls, exercicis de gimnàstica, ioga…) Aquí teniu una proposta:

ttps://comaprendreaaprendre.blogspot.com/2015/04/ioga-per-infants.html

Aprofitem aquests dies per passar tot el temps que puguem amb els nostres infants i gaudir amb ells de fer diferents activitats a casa. Esperem que en breu es normalitzi la situació i poder tornar a les aules. Molta paciència i que no hi hagi cap dia sense moments agradables!


A continuació trobareu una sèrie d'activitats i/o recomanacions per poder treballar des de casa. Triau el curs o equip que us convengui:


Si algú vol fer una consulta als mestres, tant famílies com alumnes, aquí teniu els correus. Estam a la vostra disposició.