CHROMEBOOKS

Benvolguts/es,

us informam que, com els cursos passats, els alumnes de 4t d’Educació Primària hauran d’adquirir Chromebooks amb la pretenció de millorar el seu aprenentatge en termes de desenvolupament de totes les competències, especialment les fonamentals per aprendre a ser, aprendre a fer i aprendre a aprendre, així com la competència digital.

Per instruccions de Conselleria, ens recomanem garantir que els alumnes emprin una plataforma digital en totes les matèries a partir de 4t d’Educació Primària.


Els Chromebooks són dispositius creats per a ús escolar.

La compra dels dispositius l’ha de fer cada família a la pàgina web de l’empresa ICONO (https://www.iconoedu.com/ca/acces-centres) i teniu de dia 1 de juny fins el dia 10 d'agost per poder realitzar-la.

Per poder entrar a la tenda heu de posar el codi del nostre centre: 07007097.


En aquest lloc hi trobareu un PACK EDUCACIÓ “Chromebook C733” que és el que el centre ha decidit que utilitzaran els alumnes. Aquest pack inclou:

  • Chromebook ACER C733 N4020: 249€

  • Cànon digital: 6,60€

  • Llicència Google Educació: 41,14€

  • Preu pack: 296,74

El centre recomana comprar també l’ampliació d’assegurança per tres anys, amb un cost de 54,99€. Veureu que a la pàgina surten altres complements que són optatius.


Per fer la compra teniu tres formes de pagament:

  • Amb una transferència bancària al número de compte que us indiquen.

  • Amb una VISA amb les condicions de pagament que cadascú tengui contractades amb la seva entitat bancària.

  • Amb un finançament amb diferents tipus de quota (vegeu pàgina web de l’escola). En aquest cas, abans de fer la compra, heu de contactar amb l’empresa venedora al telèfon 971379088.


Al mes de setembre l’empresa enviarà els chromebooks que les famílies hagin comprat al centre on la coordinadora TIC enrolarà cada dispositiu i després es lliurarà a cada família.


Si teniu qualsevol dubte, estic a la vostra disposició.


Salutacions.

El Director.

Antoni Clar Sureda